+34 636 56 70 63  / +34 652 91 36 98 lart@lartdecomunicar.cat

L’empresa

LARTsabercomunicar és un espai integrador i multidisciplinar format per un equip de professionals amb una sòlida, llarga i enriquidora trajectòria en l’àmbit de la comunicació interpersonal i l’oratòria i que estan especialitzats en donar solucions integrals a nivell de comunicació i d’imatge tant per a particulars com per a ens públics i organitzacions privades. A més, amb conveni de col·laboració amb Aktes SL  ens encarreguem de tot el procés que va des de la creació fins a la gestió d’actes i projectes de caracter artístic, social i/o cultural.

A través de LART fem que el client explori i exploti les possibilitats pedagògiques que ofereixen les arts teatrals: Un punt de partida que precedeix un camí en el qual podrem experimentar un creixement personal i global, combinant el treball en equip que es gaudeix; la necessitat del company; lligams potents de responsabilitat compartida; l’exploració de la pròpia consciència; un major grau d’autoconeixement; l’adquisició de noves eines encarades al venciment de les pròpies pors i la gestió d’emocions…

Aquest espai neix de la voluntat d’oferir un producte tan perfecte com sigui possible. De les ganes d’aprendre, de crear i de cooperar al servei d’un objectiu, de la satisfacció que es troba en el lliurament. De l’auto-motivació. De la consciència de la pròpia importància i de la importància del detall. Del desig d’innovar, d’arriscar, de sorprendre i de jugar. De l’esforç agradable, del reconeixement, de la direcció intel·ligent que treu el màxim rendiment del material humà, que sap motivar i conjuntar, que veu possibilitats on no es manifesten…

Metodologia

Sigui a través de la paraula o sigui a través del gest, sempre ens estem comunicant. Però fer-ho amb eficàcia i expressar en tot moment allò que desitgem i en el moment just a vegades no és tan senzill. A LARTsabercomunicar creiem en el gaudir, el plaer i la diversió a l’hora d’il·lustrar-se en el delicat món de les relacions humanes: Sempre treballant des de la professionalitat i la rigurositat que ens donen els anys d’experiència artística i docent de tots els nostres formadors.

El teatre és una disciplina que beu de les fonts de la comunicació.

El teatre és el nostre eix vertebrador i unificador. En funció del curs que impartim l’enfoquem d’una forma o una altra. El teatre treballa amb i per a les persones, donant les eines necessàries per tal d’aconseguir totes aquelles metes que ens proposem, per convertir la vida en una obra d’art.

El nostre objectiu és que les persones millorin en tot alló que vulguin potenciar.

Treballem de forma clara, eficaç i contundent, però sempre des del plaer. Considerem que aprendre en temes tan delicats (on sempre ens veiem exposats en la mirada de l’altre), no ha de ser un suplici sinó que ha de convertir-se en una diversió.

Queda demostrat que quan la gent gaudeix, aprèn més!

Aportem l’entusiasme i l’energia adequades per tal de crear un ambient de treball on la confiança, el bon humor i la creativitat són les eines indispensables que aporten a l’alumne el marc idoni per deixar de banda les pors i poder obrir-se a un món nou de creixement personal continu.

“No és allò que dic, sinó com ho dic. Ni allò que faig, sinó com ho faig. I, sobretot, allò que semblo mentre dic el que dic i faig el que faig.”

Mae West

Actriu estatunitenca, 1893-1990

Qui som?

Antonio Alcalde

Antonio Alcalde

Dramaturg, pedàgog, director de teatre, professor de comunicació, facilitador de Teatre i Gestalt i activista. Com a actor ha participat en més de 25 muntatges, a destacar els realitzats amb la companyia Teatre del Repartidor. Ha co-escrit i escrit algunes peces teatrals publicant “Ni covards ni traïdors” el 2014 a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Des de l’any 2007 imparteix classes d’interpretació i expressió corporal en diverses escoles de teatre i cinema. L’any 2010 crea LARTsabercomunicar SL, empresa on és soci fundador i on imparteix formació en comunicació interpersonal, oratòria i creixement personal. 

Eva Poch

Eva Poch

Eva Poch és actriu, professora de teatre i de comunicació, llicenciada a l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de Teatre de Text. També s’ha format en el Col·legi del Teatre, al Timbal i al conservatori del Gran Teatre del Liceu. Com a actriu ha treballat en companyies com La Cubana, Teatre del Repartidor, Ícaro Teatro, Piel de Toro… Compagina la seva feina com a actriu amb la docència donant classes de Comunicació i Oratòria en les escoles: Josep Pons d’Assessoria de la imatge i ESPRI (Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals). A més s’encarrega tant de la producció d’esdevenimentss (Cimera Ibero Americana de Caps d’Estat 2005, Jornada de Portes Obertes Fòrum 2004, Taules Rodones del Saló del Cinema (2017,2018…) com d’espectacles.

Pepa Calvo

Pepa Calvo

Directora teatral, actriu i professora d’interpretació i veu. Formada en l’Institut del Teatre de Barcelona i en el de Sevilla és una de les fundadores de la Cooperativa GAT (Grupo de Acción Teatral) i fundadora del Teatre del Repartidor, sumant entre els seus treballs com a actriu i directora més d’una cinquantena d’espectacles. Des de fa uns anys que desenvolupa tasques docents en centres de Catalunya i de la resta de l’Estat.

Mònica Pèrez

Mònica Pèrez

Actriu, dramaturga i diplomada en Gestió Cultural a Idilecam. Ha desenvolupat la seva carrera en diferents àmbits assolint un currículum absolutament multidisciplinar: teatre, cinema, televisió i ràdio. En teatre ha estat en companyies com La Cubana, Piel de Toro i Jherxandri. I en televisió ha participat en programes i sèries com Una Altra Cosa, Buenafuente, Homozapping, Mira Quien Baila, La Que Se Avecina o Lalola.