+34 636 56 70 63  / +34 652 91 36 98 lart@lartdecomunicar.cat

Formacions per a particulars | Programa Coach-LART

Actualment la societat ens exigeix ésser molt competents en àmbits molt diversos entre ells: El personal, el social i el professional. Pretenem projectar en tot moment una imatge d’altíssima qualitat però per raons com la falta de temps o el desconeixement, fracassem en la manera en com ens comuniquem i, conseqüentment, en la procuració de la nostra imatge.

El treball que realitzem des de LARTsabercomunicar es construeix a partir de la pràctica i  de la recerca constant. I els actors, avesats a enfrontar-se i a guanyar-se el públic, són els millors acompanyants per a emprendre l’arduós camí cap a la conquesta de la palestra. La nostra formació teatral i la nostra experiència docent ens han permès crear un mètode pedagògic basat en el joc, l’assaig i les consideracions posteriors que permeten a l’alumne integrar d’una manera més enriquidora i constructiva el mecanisme de la comunicació.

És per aquest motiu que des de LART procurem convertir sempre els nostres cursos i assessories en uns espais diferents, creatius i divertits per tal de treballar amb eficàcia totes les vessants pròpies del difícil art de parlar en públic així com també de la comunicació interpersonal.

Superar la por escènica

Un dels factors que més ens condicionen alhora de parlar en públic és la por de fer el ridícul, la por escènica. 

En aquest curs aprendrem a detectar com ens afecta aquest bloqueig, i sobretot, a vèncer-lo. A superar aquestes pors. Mitjançant exercicis i tècniques teatrals, descobrirem l’efectivitat del joc i del riure per combatre la por del ridícul. 

Aprendrem a dominar els nervis per a què no ens traeixin i passin a controlar la nostra veu i el nostre cós. Retrobarem el plaer d’ocupar un espai visible i actiu comunicativament i la manera més adequada d’expressar-nos.

Oratòria

Comunicar, seduir, convèncer, expressar amb claredat conceptes complexos, exposar d’una manera amena els pensaments i les voluntats: allò que els clàssics anomenaven oratòria.

Parlar en públic, comunicar, és crear un espai d’intimitat i confiança, és en definitiva obrir-nos als altres de la manera més sincera possible. Parlar en públic no és només transmetre una sèrie de conceptes o missatges. El bon orador convenç, sedueix, crea una comunicació total amb els oients a nivell racional, emocional i instintiu. No podem oblidar que de tota la informació que rep l’oient, només el 30% és el missatge, és a dir, allò que diem; el 70 % restant la rebrà de nosaltres, com diem el que diem i què diu el nostre cos a l’hora de comunicar.

Proposem aquest curs de tècniques teatrals per ajudar a desenvolupar al màxim les potencialitats ocultes dels nostres clients, per tal que aquesta seducció es transmeti també a través del seu discurs, la seva veu, la seva mirada, els seus moviments… 

Aprendrem l’art de la discussió constructiva, de l’escolta activa, de l’exposició ràpida i clara de les nostres idees. L’art de la comoditat en la comunicació, de la facilitat de paraula, l’art de convèncer i saber negociar, l’art del diàleg, del debat. En definitiva: l’art de seduir.

Assessories personalitzades

Has de fer alguna presentació?

Vols millorar la teva oratòria a l’hora de parlar davant d’un públic?

Has de liderar un grup de persones i et trobes sense els recursos suficients?

No et van bé les hores en què es fan els nostres cursos o necessites d’un curs intensiu per tal de millorar en un temps relativament breu?

Amb el nostre Programa Coach-Lart et dissenyarem una assessoria individual i específica per a les teves necessitats, proposan-te un entrenador personal les hores que tu puguis i on tu vulguis. 

Treballarem les teves propostes en concret analitzant i assessorant el teu discurs per a què en puguis treure el màxim partit:

  • Detecció de problemes i solucions personalitzades.
  • Treball a partir de les teves necessitats i capacitats, reforçant aquells aspectes positius i redissenyant les mancances.
  • Dotació de recursos per al desenvolupament d’habilitats comunicatives des d’una vessant totalment pràctica i efectiva.

Preparació d’entrevistes de feina

L’assessor d’Imatge és l’agent de canvi que accentua la importància de l’aspecte estètic sense alterar la personalitat. Gestiona els aspectes físics i modals de cada individu per a que adopti una òptima interacció amb el seu entorn.

El punt de partida de l’Assessoria de la Imatge és un objectiu concret que l’individu o l’empresa vulgui assolir.

L’Assessoria de la Imatge aporta a la persona i a l’empresa totes les eines per a retallar la distància entre “allò que sóc” i “allò que vull arribar a transmetre”. Actualment la societat ens exigeix ésser molt competents en tots els àmbits : professional, social i personal. Pretenem projectar una imatge d’altíssima qualitat, però per moltes raons, com la falta de temps o el desconeixement, provoquem un fracàs en la projecció de la nostra imatge. 

El nostre cos ens delata, el nostre cos és un llibre obert on els altres hi poden obtenir tota la informació sense que en siguem conscients. El llenguatge del cos és més expressiu i comunicatiu que el de la paraula. Un gest, una mirada , una postura informen més de les nostres emocions i pensaments que tot el que puguem dir.

Saber què fem en tot moment, que el cos no ens jugui males passades, no tenir reaccions inconscients i inesperades és només una qüestió de coneixença i aprenentatge. Descobrint  el llenguatge secret del cos ens coneixerem a nosaltres i als altres en profunditat, generant una millor qualitat en les nostres relacions.

Recerca activa de feina

Quan afrontem el procés de buscar feina, solem tenir un sol objectiu clar: trobar-ne una. I realment pot ser, també, un gran moment per re inventar-se i per tornar a creure en un mateix. En aquests moments de crisi, la preocupació de moltes persones passa per trobar una feina. Per tant, la preparació a l’hora de saber buscar, potenciant els nostres recursos al màxim, és vital.

En aquest curs, volem explicar la importància de fer una sèrie d’exercicis i processos que ens ajudaran a conèixer més el mercat laboral i a nosaltres com a professionals.

Analitzarem tot allò que podem aportar com a individus més enllà d’uns coneixements adquirits (currículum ocult) i exprimirem tots els recursos al nostre abast perquè la feina de buscar feina sigui productiva, excitant, realitzadora i una oportunitat per trobar el camí desitjat.